Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Jako objednavatel jsme konstatovali velmi dobrou kvalitu odvedené práce, špičkovou vybavenost firmy a kvalifikaci ochotně milých zaměstnanců.

Ladislav Porada
POPR spol. s.r.o., ČR




Tandemové zoskoky

TandemAk chcete vo Vašej firme upevniť vzťahy medzi zamestnancami, malá adrenalínovka je to pravé. Tandemový zoskok je jedinečná možnosť urobiť niečo uletené - 50 sekundový voľný pád z výšky 4000 m, rýchlosť 180km/hod., otvorenie padáka vo výške 1500 m, plachtenie a hladké pristátie. Počas plachtenia si naplno vychutnáte výhľad a naviac si môžete skúsiť aj riadenie padáka. To znie ako zážitok na celý život a ohromná zábava k tomu.

Tandemový zoskok je ideálny aj pre úplných začiatočníkov, ktorý nemajú nijaké skúsenosti so skákaním a radi by si to vyskúšali. Výhodou je hlavne pocit bezpečia a istoty, že otvorenie padáka a pristátie za Vás urobí skúsený inštruktor.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme aj zhotovenie videozáznamu a fotodokumentácie z celého priebehu zoskoku vrátane voľného pádu. Zoskok je snímaný digitálnou kamerou upevnenou na prilbe kameramana skáčuceho spolu s tandemom.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame tandemové zoskoky so skúsenými inštruktormi pre všetkých a všade, kde to možnosti a počasie dovolí. Kritériá prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.