Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Jako objednavatel jsme konstatovali velmi dobrou kvalitu odvedené práce, špičkovou vybavenost firmy a kvalifikaci ochotně milých zaměstnanců.

Ladislav Porada
POPR spol. s.r.o., ČR




Paragliding

paragliding

Pocit voľného letu na padákovom klzáku je veľmi intenzívny a s ničím neporovnateľný. Spoznajte svet z výšky a poďte s nami lietať. A pre väčšiu zábavu vezmite aj svojich priateľov alebo kolegov. Zažite nutnú dávku adrenalínu, dokážte si, že to zvládnete a pritom sa výborne zabávajte.

Podľa toho, či sa chcete naučiť lietať alebo si lietanie len vyskúšať, môžete si vybrať niekoľkodňové kurzy lietania, jednodňový ochutnávací kurz alebo máte možnosť vyskúšať tandemové lietanie vo dvojici s odborným inštruktorom.

Slovensko vďaka svojmu hornatému povrchu ponúka veľmi dobré podmienky na tento nádherný šport, ktorý však závisí aj od priazne počasia. Ideálne sú predovšetkým stredné horské polohy v oblasti Liptova, Kysúc a na Orave, na Donovaloch a Chopku, pohoria Západných a Nízkych Tatier, Veľkej a Malej Fatry. Výborné sú tiež terény vo vyšších polohách kvôli možnosti doletieť až do vzdialenosti niekoľko kilometrov.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame paragliding pre všetkých - úplných začiatočníkov i pokročilých, jednotlivcov i skupiny a to pod dohľadom skúsených inštruktorov. Kritériá a náročnosť prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.