Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Dovoľte, aby som sa Vám poďakovala za myslím, že vydarenú spoluprácu, profesionálne pripravený program a výber prostredia, v ktorom sme sa s našimi zákaznikmi cítili veľmi dobre. A tiež ďakujem za objednané počasie:)
Reakcie od našich zákazníkov boli viac ako pozitívne - zabavili sa, oddýchli si a o to nám napokon išlo. Ešte raz ďakujem a teším sa na našu budúcu spoluprácu.

Ing. Ivana Hrabčáková, PhD.
REGADA, s.r.o.




Rafting a splavy riek

Rafting

Pre veľa ľudí je rafting ideálny nástroj na zbavenie sa prebytočného adrenalínu. Keďže všetci členovia posádky musia spolupracovať a spojiť svoje sily, je tiež vhodný ako teambuilding. Nenechajte si ujsť zápas s vodným živlom na člne, prekonajte rôzne prekážky, pereje i vlastný strach.

Slovensko ponúka pre rafting a splavovanie široké možnosti - od prirodzených vodných tokov po umelé vodné kanály, kde trénujú aj olympijskí víťazi (umelý vodný kanál v Liptovskom Mikuláši a v Čunove).

Ideálne na dlhšie splavy sú rieky: Váh, Nitra, Hron, Ipeľ, Ondava. Veľmi obľúbené sú i perejovitejšie korytá riek, ako sú rieky Belá, Dunajec a Hornád. Pre milovníkov pokojných vôd sú ideálne na splavy ramená riek Dunaj a Morava.

Okrem týchto riek Vám splavy zabezpečíme aj na vychýrených raftárskych riekach v zahraničí, ako je napríklad prekrásna slovinská rieka Soca, ale aj inde na svete na hociktorom kontinente.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame splavy pre všetkých - úplných začiatočníkov, rodiny s deťmi, jednotlivcov i skupiny a to pod dohľadom skúsených inštruktorov. Kritériá a náročnosť prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.