Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











V předvečer semináře Den MUZO Slovensko jsme pořádali společenskou akci, kterou nám pomohla zajistit SKonline s.r.o. Svěřili jsme se do rukou odborníků, celá organizace proběhla hladce a naši klienti dodnes rádi vzpomínají..

Dana Lancingerová
MUZO Praha, ČR




Lyžovanie z vrtulníka

Pre náročných a veľmi dorých lyžiarov tu máme absolútne jedinečnú ponuku, akú nenájdete v žiadnom katalógu. Je to neopakovateľné a vzrušujúce lyžovanie z vrtulníka. Nechajte skúsených pilotov, nech s Vami pristanú na vrcholoch 4000 až 4500 metrov nad morom alebo môžete vyskočiť priamo z letiacej helikoptéry.

Zažijete úžasné hodinové lyžovanie panenskými svahmi mimo bežných zjazdoviek, kde záleží iba na Vás, kadiaľ sa spustíte a akú trasu si vyberiete. Bude to skutočná skúška Vášho lyžiarskeho umenia, počas ktorej sa vo Vás vystriedajú pocity napätia, vzrušenia, možno aj strachu a nakoniec zaslúžený pocit víťazstva.

Splňte si aj Vy svoj veľký lyžiarsky sen a objavte v sebe pocity, o ktorých ste ani netušili!

Garantujeme Vám, že ste Vy ani Vaši kolegovia nič podobné ešte nezažili. Táto lyžiarska aktivita sa realizuje špeciálne na mieru podľa požiadaviek klienta a všetko je zabezpečené profesionálmi. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.