Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Prostredníctvom SKonline s.r.o. naša spoločnosť organizovala v tomto roku niekoľko firemných akcií pre našich obchodných zástupcov. Všetky boli pripravené na veľmi vysokej profesionálnej úrovni, SKonline s.r.o. vždy vyšlo maximálne v ústrety.


Martina Farkašovská, M.B.A.
Generali Poisťovňa a.s, SR




Zlaňovacie akcie

Zlaňovanie

Zlaňovanie je ta pravá adrenalínová akcia pre Váš pracovný kolektív. Zažijete fantastické veci na lane, veľa zábavy, zlepšíte a upevníte vaše vzájomné vzťahy a to všetko s pocitom bezpečia, že ste istený a nič sa Vám nestane.

Preto ak máte radi lezenie a výšky, poďte do toho! Ak máte z výšok strach, je to dôvod naviac, prečo to skúsiť a zbaviť sa tejto nepríjemnej fóbie. Podporte kolektívneho ducha a zvládnite to všetci do jedného. Uvidíte, že sa Vám to nakoniec zapáči a možno dokonca vyskúšate aj adrenalínový extrém - zlaňovanie dolu hlavou.

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame Vám zľaňovanie umelých alebo prírodných stien, prípadne výškových budov, zabezpečíme Vám potrebnú výstroj a skúsených inštruktorov. Kritériá a náročnosť zlaňovacej akcie prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.