Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Jako objednavatel jsme konstatovali velmi dobrou kvalitu odvedené práce, špičkovou vybavenost firmy a kvalifikaci ochotně milých zaměstnanců.

Ladislav Porada
POPR spol. s.r.o., ČR




Jaskyniarstvo

JaskyniarstvoLegálne dobrodružstvo v neprístupných jaskyniach v Slovenskom krase

Navštívte za doprovodu vodcu zo Speleologickej vodcovskej služby bežne neprístupné jaskyne v Slovenskom krase. Skúsení vodcovia zabezpečia zaškolenie návštevníkov z jednolanovej techniky potrebnej pre zdolanie vertikálnych jaskýň. Klienti sú počas prekonávania zvislých stupňov jaskyne neustále istení. Návšteva týchto jaskýň je hlbokým zážitkom a dáva nové podnety aj do každodenného života...

Objavte podzemný svet v celej jeho kráse a nechajte sa uniesť nádherou výtvorov prírody. Ak už poznáte všetky naše prístupné jaskyne, ponúkame Vám opäť niečo naviac - výnimočný zostup do bežne neprístupných jaskýň v Slovenskom krase a 15 jaskýň v Národnej prírodnej rezervácii Demänovská dolina.

Návšteva týchto jaskýň je hlbokým zážitkom a je neobyčajne silnou teambuidingovou adrenalínovou aktivitou, kedy v špeciálnej kombinéze, prilbe so svetlom a za účasti sprievodcu vojdete do jaskyne, kde na Vás čakajú úseky voľného lezenia, plazivky i väčšie priestory s peknými kvapľami najrozličnejších druhov a farieb.

Návštevu absolvujete pod vedením člena jaskynnej záchrannej služby HS alebo vodcu zo Speleologickej vodcovskej služby. Maximálny počet osôb na skupinu a jedného vodcu je 5 a budete potrebovať športové oblečenie a obuv. Návštevu jaskyne je možné uskutočniť aj vo večerných hodinách.

Nechajte sa teda zlákať aj Vy čarom speleológie a doprajte si zážitok na celý život!

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame jaskyniarstvo so sprievodcovskou službou a zabezpečíme Vám aj potrebnú povinnú výbavu. Kritériá a náročnosť zostupov do jaskýň prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.