Catering a firemn akcie

Catering a firemn akcie











Firma SKonline zabezpečovala pre nás odborný seminár v Trenčianskych Tepliciach. Služby poskytnuté SKonline pri tejto akcii boli viac ako štandardné a prispeli k naplneniu cieľov seminára a vytvoreniu maximálnej pohody.

Ivan Varecka
Pioneer HI-BRED Slovensko s.r.o.





Horská turistika

Turistika

Pomôžte svojej firme dostať sa na vrchol! Aby sa tam Vaša spoločnosť v biznise ocitla, je nutné mať dobrý a odolný pracovný tím, ktorý drží pokope a vie si pomôcť. Preto využite horskú turistiku ako výbornú teambuildingovú aktivitu. Horská turistika je tímová záležitosť, pri ktorej je dôležitý každý člen tímu a ostatní mu musia dôverovať.

Spoznajte teda pri pešom výstupe najkrajšie pohoria a vrchy. Za asistencie skúsených horských vodcov dostaneme Váš kolektív na vrchol akéhokoľvek pohoria doma i v zahraničí. Záleží iba na Vás, či si vyberiete horskú turistiku na Slovensku alebo pre Vás zorganizujeme firemnú expedíciu na niektorý z vrchov kdekoľvek na svete. Zoznámite sa s miestnou krajinou, ľuďmi, pomermi, flórou i faunou a na vrchole zakúsite neopakovateľný pocit víťazstva, ktorý bude zadosťučinením za Vašu obrovskú námahu.

Dostaňte svoju firmu na vrchol tým, že ju tam vezmete!

Na požiadanie Vám dokážeme v spolupráci s našimi partnermi zabezpečiť akékoľvek služby podľa Vašich predstáv. Ponúkame horskú turistiku pre všetkých a kdekoľvek na svete v sprievode horských vodcov. Kritériá a náročnosť výstupov prispôsobíme priamo Vašim požiadavkám a možnostiam. Prečo nás nevyskúšať?

Pre bližšie detaily nás kontaktujte a presvedčte sa o kvalite a výhodnosti našich služieb.


Catering a firemn akcie, Slovensko, Slovakia spa resorts, Kpele / Lzn, Ubytovanie, kpele Slovenska
SKonline 2000-2006 (c), Vetky prva vyhraden.